MIKÄ MICROBLADING TARKALLEEN ON?

Microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit joita käytän yhteistyössä SharpBrowsin kanssa ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaikenkaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, nimittäin microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan n. vuodessa. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 10-12kk jälkeen ensilaitosta. Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat. Suosittelen ottamaan 10kk jälkeen yhteyttä microblading ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi, jotta hän saa ehostettua kulmiasi edelleen. Touchup ei satu, se saa vain kulmasi näyttämään entistäkin paremmalta.


“TOUCHUP EI SATU?!” MITÄ SINÄ TARKOITAT? ONKO ALKUPERÄINEN TOIMENPIDE KIVULIAS?

Ensimmäinen kerta voi olla kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvstä ja ihotyypistäsi. Tämä toimenpide ei satu niin paljon kuin oikea tatuointi, kivun tasoa voisi verrata ehkä ennemminkin kulmien nyppimisen kipuun. Erityisherkälle iholle toimenpide sattuu hiukan enemmän kuin normaalille iholle.


MILTÄ TOIMENPIDE NÄYTTÄÄ JA MITEN MINUN PITÄISI VALMISTAUTUA SIIHEN?

Asiakkaan ei tarvitse valmistautua toimenpiteeseen erikoisemmin Toki jos haluat tietää vielä enemmän valmisteluista ja jälkihoidosta, voit lukea siitä omasta osiosta vielä tällä sivustolla.


KUINKA KAUAN TOIMENPIDE KESTÄÄ?

Microbladintoimenpide voi kestää jopa noin kaksi tuntia, jos se on sinun ensimmäinen kertasi toimenpiteessä. Varaan aikaa hyvin, koska en halua kiirehtiä, vaan haluan tehdä sinun kulmillesi täydellistä ammattimaista jälkeä. Tämä kaksi tuntia pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun ja microblade-toimenpiteen.


MITÄ MINUN TÄYTYY TEHDÄ TOIMENPITEEN JÄLKEEN?

Ei mitään sen kummempaa. :) Sinun täytyy tietenkin vain muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina ja välttää aurinkoa sekä uima-altaita, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan. Halutessasi voit kuitenkin lukea mitä tehdä ja mitä välttää microbladining jälkeen omasta osiosta tälläsivustolla.


TÄYTYYKÖ MINUN OTTAA VAPAAPÄIVÄ TOIMENPITEEN TAKIA?

EI :) Jotkut tulevat toimenpiteeseen ruokatauollaan ja pitävät pari tuntia vapaata töistä. Jokatapauksessa, sinä voit palata töihin tai kouluun toimenpiteen jälkeen, koska kulmasi näyttävät hyviltä. Iho kulmien ympäriltä voi korkeintaan punoittaa hieman riippuen ihosi herkkyydestä.


KUINKA KAUAN KESTÄÄ, ETTÄ IHONI ON TÄYSIN PARANTUNUT?

Yleensä viikosta kymmeneen päivään. Pienet palaset jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja kuukauden jälkeen tarvittaessa tehdään touchup, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt liikaa. Käsittelyn hinta sisältää aina myös ensimmäisen touchupin. Touchupin jälkeen kulmasi ovat täydelliset!


KUULLOSTAA VAKUUTTAVALTA, KUITENKIN HALUAN TIETÄÄ TÄSMÄLLEEN, MITÄ IHOLLENI TAPAHTUU TOIMENPITEEN AIKANA?

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito. Muotoilun aikana käytän Branko Babicin suunnittelemia erikoistyökaluja, jotta saan mitattua sinulle täydellisen symmetriset kulmat kasvojen muotojesi mukaan. Piirrän kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat ja kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytän ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten. Ääriviivoja en tee pigmentillä vaan ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.

Bladingin aikana käytän SharpBrowsin erikoisteriä jotka koostuvat 11-14 pienen pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin sinne. Se voi näyttää hieman tatuoinnilta, jonka vuoksi monet ihmiset luulevat virheellisesti, että siinä on jotain yhteistä pysyvän tatuoinnin kanssa.

Jälkihoidon aikana käytän kulmiisi rauhoittavia voiteita ja kerron mitä seuraavien päivien aikana tapahtuu. Sinä tulet olemaan täysin valmistautunut uuteen lookkiisi ja olet valmis pitämään parhainta huolta microblade kulmistasi.


VOIKO JOTAIN KAMALAA TAPAHTUA MINULLE TOIMENPITEEN JÄLKEEN?

Se riippuu ihan täysin sinusta noudatatko ohjeita vai etkö. :) Kaikista tärkein asia on pitää ihosi kuivana ja puhtaana. Tämä meinaa sitä, että et saa uida uima-altaassa, käyttää saunaa tai hikoilla voimakkaasti parantumisen ajan. Solarium on ehdoton ei seuraavan 72 tunnin aikana. Äläkä myöskään koskettele kulmiasi. Iho voi alkaa hiukan kutiamaan ja siitä voi irtoilla pieniä kuolleita ihonpalasia, mutta älä siitäkään huolimatta koske kulmiin. Älä käytä myöskään voimakaita anti-aging voiteita tai muitakaan anti-aging tuotteita lähellä kulmiasi.


MINKÄLAISIA VÄREJÄ MICROBLADINGISSA KÄYTETÄÄN?

Käytän korkelaatuisimpia pigmenttejä. Nämä pigmentit eivät sisällä mitään metalleja ja ovat 100% luonnollisia. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi väri katoaa vuoden aikana kulmistasi. Jos käytetään pigmenttejä jotka eivät ole korkealaatuisia tai ne sisältävät joitain metalleja, tulos voi olla aika tuhoisa: voi tulla ihottumaa, värit voivat muuttua pinkihtäviksi tai sinertäviksi jopa oranssihtaviksi ja ne voivat aiheuttaa pahaa ärsytystä tai muuta tuhoa iholle.


ONKO JOTAIN SYITÄ MILLOIN EI SAA MENNÄ MICROBLADINGIIN?

On olemassa erittäin harvinaisia ihotyyppejä, jotka eivät reagoi microbladingiin hyvin. Kuitenkin voit olla aika varma, että itse tiedät voitko mennä microbladingiin, koska jos sinulla on useita iho-ongelmia, niin silloin suosittelemme olla menemättä. Jos sinulla on esimerkiksi erikoisen rasvainen iho tai erittäin kuiva iho, silloin sinun ei kannata mennä microbladingiin. Jokatapauksessa, voit aina ottaa yhteyttä microblade-ammattilaiseen, joka kertoo sinulle voidaanko microblading tehdä vai ei. .


MITÄ JOS EN PIDÄ TULOKSESTA?

Toki näin saattaa käydä, mutta sitä ei ole vielä koskaan tapahtunut ammattilaisen tekemien kulmien kohdalla. :) Mahdollisuudet ovat erittäin pienet siihen että ajattelisit toimenpiteen jälkeen kulmiesi olevan huonot. Koska kulmien muotoilun aikana saat aika hyvän käsityksen siitä miltä uudet kulmasi tulevat näyttämään. Ja aivan aluksi kun astut liikkeeseen, teen konsultaation sinulle. Keskustelemme yhdessä kulmien muodosta ja väristä ja annan sinun sanoa mielipiteesi ja toiveesi. On myös kauhutarinoita joissa kulmista on tullut hirveitä, mutta tätä ei voi tapahtua, kun annat oikean ammattilaisen tehdä kulmasi.


MIKSI ASIAKKAAT YLEENSÄ OTTAVAT MICROBLADE KULMAT?

Asiakkaat valitsevat microbladingin useasta syystä. Asiakkaalla voi olla vahingoittuneet kulmat, tai sairauden takia hän on menettänyt kulmakarvansa ja tämän vuoksi microblade on paras tapa saada luonnolliset kulmat. Yksi syy on myös helppous. On helppoa kun halutessasi voit olla meikkaamatta kulmiasi vuoteen ja ne näyttävät aina hyvältä. Kuitenkin yleisin syy on se, että microblading tekee kulmistasi viehättävät ja puoleensavetävät. Olemme kysyneet miehiltä mielipidettä microbladekulmiin, vaikka he eivät edes tiedä mitä ne ovat, ja he ovat pitäneet microblade kulmia viehättävempinä kuin kulmia ilman microbladingia. Microblading ammattilaisina voimme siis ylpeänä sanoa, että microblading on itseasiassa lahja jota haluamme lahjoittaa eteenpäin.